zwwpe2o

10 Perangkap Jualan Hartanah Ejen Baru Kena Tahu



Perangkap jualan hartanah ejen baru kena tahu arif hussin elak rugi ribuan ringgit. Jika tuan puan baru menceburi kerjaya ejen hartanah, ni ambe senaraikan 10 perangkap jualan hartanah yang tuan puan kena tahu. Semua yang anda perlu tahu untuk menjadi seorang ejen hartanah. Yang penting dalam kerjaya ini, korang kena perisaikan diri dari kata kata monolog. Ini keluhan yang ambe selalu terima daripada ejen hartanah baru. Korang mesti tahu ins & out selok belok proses jual beli rumah, dari segi prosedur dan perangkap yang ada... Aiman hakim bin zulkafli mar 10, 2017 at 6:25 pm... Panduan archives ejen tips 10 perangkap jualan hartanah ejen baru kena tahu. Jam pukul 930 malam ambe melayan tetamu dari putrajaya ni... Nak jadi ejen hartanah katanya. Peluang kerjaya perunding hartanah ejen tips

10 Perangkap Jualan Hartanah Ejen Baru Kena Tahu

pemohon yang layak akan ditempatkan di salah satu agensi hartanah weise property, medina. Perangkap jualan hartanah ejen baru kena tahu. Langgan panduan ejen hartanah ejen tips langgan panduan ejen hartanah. Dapatkan siri panduan berjaya sebagai perunding hartanah. Perangkap jualan hartanah ejen baru kena tahu. Inspirasi archives ejen tips nak tahu macam mana kehidupan seharian seorang ejen hartanah? Jom tengok video ni... Petanda perunding hartanah akan gagal 1 kekurangan aktiviti jualan sepatutnya, …... Perangkap jualan hartanah ejen baru kena tahu.

Peluang Kerjaya Perunding Hartanah

hebat realtors e31641 agensi hartanah berdaftar tel: 03 41625877 fax: 03 41615005. Di sini saya senaraikan 7 sebab kenapa anda kena beli rumah. Akan perangkap yang mungkin wujud sekiranya anda ingin membeli hartanah lelong. Read more: perkara yang anda perlu tahu sebelum beli rumah lelong. Peluang perniagaan online terkini 2017 ada syarikat yang kononnya mendakwa jalankan perniagaan jual beli. Jumlah yang dibayar, sebaliknya hanya sebahagian produk diberikan 10%... Jangan sembarangan memberi kad kredit maklumat tanpa anda tahu cara ia akan digunakan. Merekrut ejen ejen baru di bawah dan dibayar komisyen atas setiap rekrut.

Kita Adalah Mekanik Kewangan Sendiri

walaupun kita tak tahu apa apa pasal hal kereta, ia tetap boleh. Insuran, ejen unit trust, ejen hartanah, ejen saham, ejen pinjaman bank dan lain lain. Kewangan kita lebih pokai sebab mereka mempunyai motif komisyen jualan. Nanti dia ketuk kepala dengan tukul baru tahu! Nain september 20, 2016 at 10:15 pm...